three cakes

За нас

Нашата история

„Феникс“ е български сладолед – такъв, какъвто трябва да бъде!
Преди повече от 30 години „Феникс“ се появи като малка семейна фабрика. Имахме огромното желание на пазара да има качествен български сладолед и решихме да го произвеждаме сами. Търсихме доставчици на натурални продукти и разработвахме сладоледите си един по един, за да ги направим съвършени и да носят истинска радост.

ЩЩастливи сме, че днес продължаваме да правим сладоледи „Феникс“ с натурални съставки. Защото смятаме, че насладата от сладоледа не бива да е за сметка на здравето.

А каталогът ни порасна неимоверно!

Днес предлагаме най-качествените сладоледи и най-впечатляващите сладоледени торти, създадени тук, в любимата България. Стараем се да поддържаме голямо разнообразие, но качеството да е винаги такова, каквото трябва да бъде.

Разработихме специални продукти с които се гордеем. Произвеждаме апетитни сладоледени мини тортички с уникална визия и перфектен вкус. Майстори сме и на сладоледено кисело мляко в гърненце – смесица от две любими лакомства, в която всички се влюбиха.

За нашите клиенти стартирахме и допълнителни услуги, като произвеждаме различни видове сладки и соленки за кетъринг, с които да посрещат и предразполагат гостите си. Разбира се, те са със същото прецизно качество и страхотен вкус, на които държим вече толкова години.

И продължаваме!

Радваме се на всяка усмивка, родена от сладоледи „Феникс“, и се стараем те да бъдат все повече и повече.
Разработваме нови и нови видове качествени сладоледи за да не ви омръзнат никога.

Стараем се винаги да можем да предложим нещо изкусително вкусно за онези специални моменти, когато едно малко, сладко удоволствие може да направи целият ден по-хубав.