three cakes

За нас

Нашата история

„Феникс“ е български сладолед – такъв, какъвто трябва да бъде!
Преди повече от 30 години „Феникс“ се появи като малка семейна фабрика. Имахме огромното желание на пазара да има качествен български сладолед и решихме да го произвеждаме сами. Търсихме доставчици на натурални продукти и разработвахме сладоледите си един по един, за да ги направим съвършени и да носят истинска радост.

Щастливи сме, че днес продължаваме да правим сладоледи „Феникс“ само с чисто мляко и сметана, истински шоколад и натурални съставки. Защото смятаме, че насладата от сладоледа не бива да е за сметка на здравето.

А каталогът ни порасна неимоверно!

Днес предлагаме най-качествените сладоледи и най-впечатляващите сладоледени торти, създадени тук, в любимата България. Стараем се да поддържаме голямо разнообразие, но качеството да е винаги такова, каквото трябва да бъде.

Разработихме специални продукти, с които се гордеем. Произвеждаме апетитни сладоледени корали с уникална визия и перфектен вкус. Майстори сме и на сладоледено кисело мляко в гърненце – смесица от две любими лакомства, в която всички се влюбиха.
За нашите любими клиенти стартирахме и допълнителни услуги, като произвеждаме различни видове сладки и соленки за кетъринг, с които да посрещат и предразполагат гостите си. Разбира се, те са със същото прецизно качество и страхотен вкус, на които държим вече толкова години.

И продължаваме!

Радваме се на всяка усмивка, родена от сладоледи „Феникс“, и се стараем те да бъдат все повече и повече.
Разработваме нови и нови видове качествени сладоледи от натурални съставки, за да не ви омръзнат никога.
И се стараем винаги да можем да предложим нещо изкусително вкусно и напълно натурално – за онези специални моменти, когато едно малко, сладко удоволствие може да направи целият ден по-хубав.

А сега – заповядайте!

Разгледайте каталога ни, поръчвайте и опитвайте от всичко. И ни разкажете какво най-много сте харесали и какво можем да направим още по-добре за вас.